Hiša, galerija in vinoteka v enem

 

leži na severnem robu Kraške planote, na razglednem ganku nad Vipavsko in Braniško dolino. V starodavnem naselje Pedrovo dvajsetih hiš ob cerkvici sv. Duha, ki je v preteklih desetletjih dolgo počasi umiralo, danes pa je kot obujena speča princesa zopet polno življenja.

 

Dobrodošli na Pedrovem, v hiši Artes.

 

Apartmaja Burja in Ruj

 

Naša hiša Artes se nahaja na stičišču Ruja in Burje, tako smo tudi poimenovali apartamaja. Za vaš oddih izberite enega izmed dveh apartmajev v Hiši Artes, če pa želite najeti celotno hišo za popolno zasebnost vašega dopusta nas kontaktirajte in pripravili vam bomo posebno ponudbo.

 

 

… tu na meji med Krasom in Vipavsko dolino

 

 

Umetnost je moč

Razstavni prostor v pritličju

Vinoteka

Uživajte v vinih treh vrhinskih vinskih okolišev,
Vipavske doline, Krasa in Goriških Brd

 

… kjer pogled sega do Alp ..

 

 

 

… tu vam nudimo najdragocenjše,

čas in pozornost ..

 

 

Narava

Vinoteka

Umetnost

Doživetja

Podarite razvajanje!

“Pocartajte nekoga posebnega z nepozabnim bivanjem v prelepem okolju Krasa in Vipavske doline. Naše darilne kartice so popolno darilo.”

 Kaj pravijo naše stranke

 

Joanna, Poljska

5/5

Ta nastanitev je preprosto popolna. Začenši z ljubkimi žitnimi blazinami, udobnimi copati, kozmetiko sivke in konča z izvrstnim zajtrkom, zeliščnimi čaji in likovno umetnostjo vsepovsod. Da ne omenjam izjemno toplih gostiteljev, ki imajo izjemno poznavanje regije. Hvala Metka!

Tjaša, Slovenija

5/5

Izjemno prijetna gostitelja, zelo gostoljubna in pripravljena deliti vse mogoce ideje, kje in kako preziveti cas, kam iti, kaj videti, kje jesti … apartma luksuz z dovrsenimi podrobnostmi, vrt prava paša za oči. V vasi tudi sirarna z zelo dobrimi ekoizdelki, pa še turisticna kmetija s kosili, da o lepi in spokojni naravi sploh ne govorim. Še se vrneva!

Radovan, Češka

5/5

Zajtrk je bil odličen, vse iz lokalne pridelave. Sobe zelo udobne in čiste s sodobno opremo. Res izjemen je bil pristop gostitelja – lastnica Metka je bila res odlična, vedno ustrežljiva in zelo prijazna. Čeprav raje raziskujemo nove kraje, sem prepričan, da se bomo kmalu vrnili.